Orzechy ziemne w karmelu

3,99 zł
Brutto

Składniki: orzech ziemny 64 %, cukier 31 %, syrop maltozowy, substancje glazurujące: guma arabska E414, wosk pszczeli E901, olej rzepakowy.

Zastosowanie:
Orzeszki ziemne oblane słodkim karmelem są wspaniałą przekąską.
 Orzeszki można zajadać same bądź dodać do sałatki owocowej, warzywnej a nawet mięs. Nadają się również do ozdabiania ciast i deserów

Waga
Ilość

  • Przed zakupami zapoznaj się z regulaminem sklepu Przed zakupami zapoznaj się z regulaminem sklepu
  •  Wybierz dogodny dla siebie sposób dostawy Wybierz dogodny dla siebie sposób dostawy
  •  Poznaj naszą politykę zwracania zakupionych towarów Poznaj naszą politykę zwracania zakupionych towarów
49 Przedmioty

Komentarze

Napisz swoją opinię

Migdał słupek

Migdały – to nasiona migdałowca największym producentem migdałów jest Kalifornia. Spotkać go można w postaci drzewa lub w formie krzewu. Ma luźną, rozpostartą, jasnozieloną koronę, ciemnobrązową korę pnia, a sześciocentymetrowe, wąskie i lancetowate liście o piłkowanych brzegach opadają przed zimą. Migdały rozwijają się w łupinie otoczonej łuską. Dojrzewanie migdałów powoduje wysychanie i pękanie, odsłaniając łupinę otaczającą migdał. Migdały wysychają w sposób naturalny w łupienie do momentu zbioru. Wyróżnia się migdały słupek, płatek a także w całości.

Skład: Migdały zawierają: tokoferole - witamina E, mangan, magnez, miedź, błonnik, ryboflawinę - witamina B2, białko.

Napisz swoją opinię