Orzech włoski z Polski zbiór 2020

Recenzje: 0

ORZECH WŁOSKI Orzechy włoskie dostarczają zdrowych tłuszczów, błonnika, witamin i minerałów. Posiadają wysoką zawartość witaminy E, melatoninę oraz związki roślinne zwane polifenolami, w które jest szczególnie bogata skórka orzechów. Badania wykazały, iż regularne spożywanie orzechów włoskich może przyczynić się do zmniejszenia ryzyka niektórych...

Od Cena 6,82 zł
Więcej
W magazynie

Orzechy ziemne w karmelu

Recenzje: 1

ORZESZKI ZIEMNE W KARMELU Orzeszki ziemne w karmelu to przepyszna, słodka przekąska. Sprawdzą się także doskonale jako dodatek do owocowych sałatek, deserów i śniadań na słodko. Składniki: orzech ziemny 64 %, cukier 31 %, syrop maltozowy, substancje glazurujące: guma arabska E414, wosk pszczeli E901, olej rzepakowy.

Od Cena 4,99 zł
Więcej
W magazynie

MIGDAŁY NATURALNY KALIFORNIJSKI

Recenzje: 0

MIGDAŁY Migdały to niezwykle popularne orzechy, które zawierają wiele pozytywnych dla organizmu składników odżywczych. Są bogate w zdrowe tłuszcze jednonienasycone, błonnik oraz białko. Migdały to fantastyczne źródło przeciwutleniaczy, które pomagają chronić przed stresem oksydacyjnym, a także witaminy E oraz magnezu. Jedzenie jednej lub dwóch garści...

Od Cena 13,61 zł
Więcej
W magazynie

ORZECH LASKOWY

Recenzje: 0

ORZECH LASKOWY Orzechy laskowe zawierają wiele składników odżywczych, mają wysoką zawartość białka, tłuszczów, witamin i minerałów. Są bogate w witaminę B6, kwas foliowy, fosfor, potas i cynk. Ponadto są doskonałym źródłem jedno- i wielonienasyconych tłuszczów, kwasów tłuszczowych omega-6 i omega-9, takich jak kwas oleinowy. Wysokie stężenie...

Od Cena 6,80 zł
Więcej
W magazynie

Orzech nerkowca

Recenzje: 0

ORZECH NERKOWCA Orzechy nerkowca są szczególnie bogate w tłuszcze nienasycone - kategorię tłuszczów powiązaną z obniżeniem ryzyka przedwczesnej śmierci i chorób serca. To doskonałe źródło błonnika i białka. Ponadto nerkowce zawierają znaczną ilość miedzi- minerału niezbędnego do prawidłowego rozwoju mózgu i silnego układu odpornościowego. To także...

Od Cena 7,50 zł
Więcej
W magazynie
Wszystkie bestsellery
  • Banner

Zioła liofilizowane
Zioła liofilizowane, oregano, pietruszka, bazylia | Bakaliowe Smaki

Zioła liofilizowane

Pierwszym krokiem do liofilozowania żywności jest zamrożenie, następnie, należy pozbyć się kryształków lodu, które przechodzą ze stanu stałego w gazowy. To jeden z najlepszych sposobów konserwowania przypraw, ponieważ nie tracą swojego naturalnego stanu i prawdziwego aromatu.

Największą zaletą liofilizowanych ziół jest ich długi termin ważności – proces, któremu zostały poddane, powstrzymuje ich rozkładanie. Zioła liofilozowane można stosować do przygotowania aromatycznych zup, sosów, pizzy, makaronów – dania nabiorą nietuzinkowego smaku. Przekonaj się i spróbuj wykorzystać dostępne u nas przyprawy: bazylia, oregano, imbir i wiele innych. 

Jest 13 produktów.

Pokazano 1-12 z 13 pozycji

Imbir proszek liofilizowany

Recenzje: 0

IMBIR LIOFILIZOWANY ROSZEK Imbir jest jedną z najzdrowszych (i najsmaczniejszych) przypraw na świecie. Jest pełen składników odżywczych, które mają potężne korzyści dla naszego ciała i mózgu. Imbir zawiera gingerol, substancję o silnych właściwościach leczniczych. Ma silne działanie przeciwzapalne i przeciwutleniające. Imbir doskonale sprawdzi się jako...

Od Cena 26,84 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku